Pića sa malim udelom voćnog soka

Zelena jabukaRazvoj tržišta u segmentu pića stagnira u grupi nekonvencionalnih pića. Pića sa velikim udelom voćnog soka gube na značaju. Nasuprot tome, promet u sferi novih konzumenata, posebno kod pića sa malim udelom voćnog soka, ima pozitivan razvoj.

Pića sa malim udelom voćnog soka imaju odličan ukus bez obzira na mali udeo voćnog soka.Sočna ne tako gusta kao cedjena, ali potpuno osvežavajuća. Nude dobar kvalitet i uživanje uz pristupačnu cenu. Inovativne promene kao što su razne varijacije ukusa i mešavine voćnih sadržaja daju dodatni impulsrastu popularnosti.

Crvena pića sa malim udelom voćnog soka, su dalji korak u trendu voća crvene boje kaja donose osvežavajuće boje u vašu čašu. Posebno vezana za pića, crveno je opšte tražena boja.Voće crvene boje nudi interesantne, nove ukuse i pored životno važnih vitamina i minerala sadrže anthocyan-e.Oni voću daju intenzivnu crvenu boju.

Antocyan-i su takođe sastojci biljaka i imaju posebnu važnost za ljudski organizam: pomažu u sprečavanju kardio-vaskularnih bolesti, potpomažu prirodan metabolizam i štite organizam od slobodnih radikala.TO JE RAZLOG zašto se istraživanja u BORBI PROTIV RAKA sve više fokusiraju baš na OVE supstance!

Pozitivni efekti vitamina, minerala i pomenutih sastojaka mogu biti pojačani određenim aditivima (npr. B vitaminima, L-canithin, itd.)

Raste broj konzumenata koji obraćaju pažnju na cenu pića, a time raste i pritisak na konkurenciju na tržištu pića. Diskontna prodaja menja strukturu tržišta-TCT pića sa malim udelom voćnog sadržaja, inovativne varijacije ukusa i unapredenje ukupnog izgleda proizvoda će u potpunosti odgovoriti tim novim izazovima.

Comments are closed.