TOP 13 aroma – pakovanje 1 kg

Kao lideri na tržištu aroma i aditiva proširili smo naš portfolio za TOP 13 aroma u pakovanjima od 1 kg, izlazeći tako u susret i manjim – zanatskim proizvođačima tj. našim korisnicima!

Jer naša ideja je..Ne samo zadovoljni, već oduševljeni potrošači!

 

NOVITET U AMBALAŽI – UV INK TECHNOLOGY

Ova tehnologija je idealna za proizvode namenjene deci i mladima.Podrazumeva štampu u okviru koje se koriste boje, koje se pune na UV svetlima,a koje svetle u mraku.
Tehnologija je već postala popularna među decom, u pabovima i klubovima, i kao novitet za novu generaciju energetskih pića.
Kompanija MMC Tradelink je otišla korak dalje u kategoriji ambalaže za decu.Na tržište je izbacila limunadu za decu umotanu u revolucionarnu etiketu koja sija.
Nova tehnologija štampe koja podrazumeva UV štamparske boje, izazvala je pravu pomamu kod dece.Posle kratkog vremena obezbedili su prestižnu policu u supermarketima i prodavnicama, a njeno lansiranje na tržište u pred letnjem periodu je bio pun pogodak.Boca je prava magija, a sa dobrom marketinškom podrškom uspeh je zagarantovan.
Traži se boca više jer u dečijoj sobi izigrava lampu pored kreveta.

SLADOLED MAGNUM – DOLCE & GABBANA

DolceGabbana_Magnum_3Magnum slavi 25. godina svog postojanja, i definitivno ga slave sa stilom.Brend se udružio sa nama dobro poznatim Dolce & Gabbana, plasirajući na tržište limitirano izdanje sladoleda kojeg su 8. Maja besplatno delili svojim potrošačima.

Magnum – Dolce & Gabbana poznatiji pod imenom Pistachio White je sladoled sa mrvljenim pistaćima i crnom čokoladom, utopljeni u meku vanilu obloženu belom čokoladom. Sladoled je specijalno kreiran od strane Domenico Dolce i Stefano Gabbana sa ciljem da bude prilično sladak, čak i previše, jer ipak prema rečima  Stefano to je sladoled !

Sladoled je upakovan u belu kutiju karakterističnog dizajna sicilijanskih kola i voća.Dizajn zapravo podseća na savršeno leto u sicilijanskoj dolini.Mirisi i ukusi Sicilije su im bili inspiracija.

Novi trend – Meat water

Meat water

 

Glavna jela i predjela u obliku vode u flaši (pileća salata, losos salata, govedina i još mnogo ukusa). Namenjena svima koji brinu o svojoj težini. Konzumiranjem „Meat watera“ možete smanjiti vežbanje kao i vreme provedeno jedući, a samim tim dobijate više vremena za uživanje.

Vodu je najbolje konzumirati na slamčicu i toplu.

Živeli!

Pages:1234»